Cui îi servește Moldova1?

Acum două săptămâni, la postul Public de Televiziune Moldova 1, Președinta Sandu și gazda emisiunii, domnul Mircea Surdu, printre altele, au discutat „dacă eu, Irina Vlah, aș reprezenta „o amenințare” pentru securitatea Republicii Moldova


Reiterez opinia mea. Un angajat al postului public de TV întreabă dacă membra Guvernului Republicii Moldova, guvernatoarea UTA Găgăuzia, aleasă prin vot direct de cetățeni, reprezintă o amenințare la adresa securității țării?

Nu am nicio îndoială că această întrebare nu a apărut întâmplător – a fost un mesaj și o amenințare directă pentru mine și pentru toți cei care o critică pe președinta Sandu.
Este o tactică bine coordonată de anihilare a oponenților politici.

Apropo, acest incident a fost ignorat de Consiliul de Supraveghere al „Companiei Teleradio-Molodova” și de ONeGe-urile media, care de obicei reacționează prompt și sunt foarte sensibile atunci când cineva critică partidul de la putere și pe dna Sandu.

Cred că „Vânătoarea de vrăjitoare” din Moldova– „după agenți si diversioniști” a mers prea departe.
Am înaintat un demers, conform rigorilor, către conducerea „Teleradio-Moldova” și insist să mi se acorde dreptul la replică în cadrul aceluiași program săptămânal.
Dacă, desigur, conducerea companiei nu este prea loială guvernării.