Regulile de viață ale Irinei Vlah

Principalul în viața fiecăruia este scopul. De îndată ce veți înțelege ce doriți de la viață și încotro vă îndreptați, calea voastră va deveni mai clară și mai ușoară pentru a vă realiza scopul
Una dintre lecțiile pe care le-am învățat până la 50 de ani este că succesul nu vine niciodată ușor. TREBUIE SĂ PARCURGI ACEASTĂ CĂLĂTORIE, trecând prin multe încercări.

Frica de a eșua ne oprește adesea. Dar din eșecuri rezultă cele mai solide trepte pe drumul către succes.
​Mergând spre scop este important să nu încetinim ritmul. Obiceiul de a judeca, sentimentul de invidie, pasiunile trecătoare – toate acestea devin greutăți în calea voastră. Acestea ne frânează și ne pot induce în eroare.

Este necesar să lucrăm constant asupra noastră și să învățăm. Nu contează dacă sunteți dintr-o familie bogată sau săracă, din oraș sau dintr-un sat mic, profesor sau muncitor. Educația este importantă pentru toată lumea și la orice vârstă.

Ce vom lăsa în urma noastră? Cum îi vom educa pe copiii noștri și cum vom influența țara noastră? Creația, recunoștința, dragostea pentru oameni și pentru pământul natal pot deveni o forță incredibilă, care vă poate schimba nu doar pe voi, ci și lumea din jur.

În tinerețe, ne dorim să ne autoafirmăm. Ajungând la succes, înțelegem că există scopuri de un alt nivel – de a aduce beneficii locului natal, societății care v-a format. Astfel, copiii recunoscători își ajută părinții. Astfel, noi ne întoarcem datoria către cei care ne-au ajutat la începutul drumului. A face acest lucru devine pentru noi o nouă sarcină și o chemare care ne mișcă.

Cine o inspiră pe Irina Vlah? Poate Churchill sau Margaret Thatcher? Această întrebare am auzit-o des când deja am atins primele succese în carieră. Adevărul este că oamenii care mă inspiră sunt mult mai aproape. Familii numeroase care încearcă să-și ridice copiii; antreprenorii care, în ciuda tuturor, rămân în țară și obțin succes; mamele singure care lucrează 15 ore pe zi pentru a oferi un viitor copilului lor. Mă inspirați toți voi, cei care aveți încredere în forțele proprii și în fiecare zi faceți fapte ale oamenilor puternici. Toți voi, care nu vă lăsați bătuți în fața circumstanțelor și, în ciuda tuturor, vă croiți drum pentru a vă realiza scopul. Fiecare dintre noi poate deveni mai bun. Fiecare dintre noi POATE demonstra că ESTE POSIBIL.