Mesaj de salut adresat participanților și oaspeților Forumului Invest Gagauzia 2021

Dragi participanți și oaspeți ai Forumului Invest Gagauzia 2021 – vă salut și vă spun bine ați venit în Găgăuzia!

Vă mulțumim pentru că ați inclus forumul nostru în agenda Dvs.
Este o apreciere înaltă a eforturilor noastre, de a crea o platformă utilă investitorilor pentru evaluarea atractivității investiționale și luarea deviziilor referitoare la viitoarele proiecte investiționale.
Găgăuzia își propune să apară pe harta proiectelor Dvs investiționale, iar noi suntem hotărâți să Vă convingem că vom fi cei mai buni parteneri, pe care i-ați avut vreodată!

Lumea încă nu a depășit pandemia, dar cu toții ne-am pomenit într-o realitate socială și economică nouă.
Pandemia a pus la încercare valorile noastre morale, precum și sustenabilitatea proceselor sociale și economice.
COVID-ul  a devenit o provocare serioasă pentru toate țările lumii, indiferent de nivelul de dezvoltare.

În pandemie, am mobilizat și direcționat resurse suplimentare pentru consolidarea sistemului de sănătate al Autonomiei.
Conștientientizăm importanța sănătății publice în contextul determinării dezvoltării sociale și economice, de aceea considerăm investițiile în sănătate drept investiții directe în viitor.
Măsurile luate de autorități pentru combaterea infecției au pus la încercare procesele economice regionale și globale stabilite de ani.

În această perioadă ne-am concentrat pe analiza schimbărilor și a relațiilor economice, și pe identificarea oportunităților de dezvoltare a economiei Găgăuziei în realitatea nouă.
La lucrările Forumului vor participa oameni de afaceri talentați, care împărtășesc cu generozitate timpul și experiența lor cu noi și ne ajută să stabilim prioritățile corect.
Le mulțumim prietenilor noștri pentru sprijin și pentru căutarea comună a oportunităților de dezvoltare. Împreună vom prezenta oportunitățile, pe care Găgăuzia este gata să le ofere mediului de afaceri.
Vom încerca să oferim toată informația necesară pentru luarea deciziilor investiționale în Găgăuzia.

Vă îndemn să credeți în noi!
Credeți în energia noastră și în dorința noastră de a deveni cei mai buni parteneri!
Găgăuzia este pregătită să ofere proiectelor Dve de afaceri cele mai bune locații și cel mai bun acces la infrastructurile necesare.
Dar cele mai importante active, care le poate oferi Găgăuzia proiectelor Dvs, sunt talentele și inspirația locuitorilor Autonomiei.
Aceste talente vor determina succesul investițiilor Dvs în Găgăuzia.
Sunt sigură, că oamenii noștri, energia lor, dorința lor de a învăța și de a lucra, dorința lor de a se dezvolta și de a participa la crearea produselor și serviciilor de mâine – sunt principalele oportunități pentru orice proiect de afaceri !

Bine ați venit în Găgăuzia!
Bine ați venit la Forumul Invest Gagauzia 2021!