Mesaj adresat echipei Tekwill cu ocazia aniversării a 4 ani de activitate

Stimată Ana,

Stimate domnule președinte Cunev,

Stimate domnule rector Bostan,

Excelențe,

Dragi colegi, vă salut și vă spun bună seara!

Sunt fericită să particip la acest eveniment și felicit proiectul Tekwill cu împlinirea a 4 ani de activitate.

De fapt, orice proiect totdeauna l-am asociat cu oamenii implicați în realizarea lui.

Am fost și sunt sigură că un proiect poate avansa și genera rezultate numai dacă oamenii implicați în realizarea lui sunt Oameni Constructori, sunt Oameni Inspirați și Talentați, sunt Oameni căutători de soluții, Oameni pe care dificultățile îi provoacă încă mai mult să găsească căi noi pentru progres.

Și azi putem constata că Tekwill este cazul fericit a unui proiect, care a întrunit oameni constructori, talentați și inspirați, căutători și încrezuți că pentru a progresa obligatoriu trebuie să muncim, să învățăm și chiar și în cele mai dificile zile trebuie să facem un pas înainte.

Am urmărit după acest proiect și mi-a plăcut cum ați progresat și voi recunoaște că, de mai mult timp, am tot căutat soluții cum să atrag experiența, talentul și energia dumneavoastră în Găgăuzia.

Dumneavoastră, mai bine decât mulți dintre noi, cunoașteți cât de multe se pot face atunci când într-un loc potrivit se reușește adunarea unor oameni talentați, se reușește crearea unei atmosfere care inspiră talentele să caute și să inoveze, și se reușește concentrarea energiei lor pe direcții corecte.

M-a inspirat proiectul Tekwill și sunt fericită că recent, mai exact pe data de 6 Martie, a fost semnat Memorandumul de înțelegere pentru implementarea în Autonomia Găgăuză a proiectului, prin crearea în Comrat a unui Centru de tip Tekwill.

Am menționat la evenimenul din 6 Martie obiectivul nostru e să cream în Comrat o platforma, care să devină un concentrator și un amplificator al talentelor și energiei tinerilor din Găgăuzia. Ne dorim, ca acea platformă să atragă tinerii talentați cu oportunități de a învăța noi tehnici de programare și de a crea soluții și produse tehnice noi.

Și avem încredere că platforma din Comrat, construită cu suportul direct al creatorilor Tekwill, va provoca interesul față de Găgăuzia din partea companiilor IT, pentru că vor găsi mai ușor talente la noi, chiar vor găsi specialiști deja pregătiți.

Acum Tekwill este un Brand și toți cei care au stat la începuturi, și au dedicat acestui proiect timpul și energia lor, pot fi mândri!

Dragi colegi,

Vă felicit cu aniversarea și vă doresc să rămâneți ne-satisfăcuți și ne-mulțumiți – să fiți permanent siguri că este loc pentru progres și pentru mai bine, să rămâneți locomotivele dezvoltării acestui frumos proiect și a dezvoltării sectorului IT în Moldova.